Duurzaamheid is belangrijker dan ooit tevoren

Duurzaamheid is belangrijker dan ooit tevoren

Wanneer jij ook rekening houdt met duurzaamheid, dan kies je voor een wereld waarin een beter milieu centraal staat. Hiervoor hoef je geen grootse beslissingen te nemen, kleine beslissingen en kleine bijdragen kunnen al een wereld van verschil maken.

Gebruik zoveel mogelijk duurzame artikelen

We zijn bezig met een omschakeling van een consumptiemaatschappij naar een maatschappij waarin artikelen te hergebruiken zijn of waar veel langer met producten gedaan kan worden. De consumptiemaatschappij is een wegwerpmaatschappij en dit is zwaar belastend voor het milieu. Gelukkig kun je tegenwoordig heel gemakkelijk kiezen voor duurzame producten, want het aanbod stijgt enorm.

Ga voor duurzaam

Ieder product kan duurzaam zijn. Ook dagelijkse gebruiksartikelen waar je eigenlijk nooit over nadenkt kunnen volledig duurzaam zijn. Biowust bewijst dit met producten die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Onze producten zijn gemaakt met schone en duurzame productietechnieken en wij zorgen voor een verzending van je bestelling op een ecologisch verantwoorde wijze. Verpakkingsmaterialen zijn altijd recyclebaar en wij gebruiken geen plastic tape. Wij helpen je om de eerste stappen te zetten naar verantwoorde en doordachte keuze van je producten.

Meer blogs